Allergibehandling med akupunktur

Hvad er allergi?

Det skønnes at op mod 1 million danskere i større eller mindre grad er plaget af allergi!

Allergi er en tilstand hvor kroppen reagerer uhensigtsmæssigt på stoffer der normalt er ufarlige. Ved priktest ved lægen vil du få vished om hvad du er allergisk overfor. Hvis allergitesten er negativ kan der være tale om en intolerance.
Symptomerne viser sig typisk ved øjne, næse, svælg (allergi), lungerne (astma), huden (nældefeber).

Af overfølsomhedssygdomme er høfeber den mest almindelige i Danmark. Symptomerne er typisk kløende og røde øjne, kløende og tilstoppet næse med vandigt sekret, kløe i ganen samt nysen og hovedpine.

Høfeber er en sæsonbetinget lidelse der påvirkes af de pollenpartikler som spredes med vinden fra planter, blomster og træer. Sæsonen bredder sig typisk fra marts til august, alt efter hvilke pollenpartikler du er allergisk overfor!

Helårsallergi, også kaldet allergisk rhinitis viser sig typisk hele året rundt, det kan dreje sig om bestemte fødevarer, husdyr, støv eller parfume.

Akupunktur mod allergi har vist sig at være særdeles effektiv. Med akupunkturbehandlinger mod din høfeber og allergi slipper du for bivirkningerne fra antihistaminerne og du får mere energi og overskud i din hverdag.

Du kan starte et behandlingsforløb for helårsallergien hele året rundt, mens du får størst effekt af behandlingen for høfeber, hvis du starter et akupunkturforløb inden dine sæsonbetingede symptomer viser sig. I den efterfølgende sæson bør behandlingen gentages ca. 3 gange for at vedligeholde effekten. Akupunkturen har naturligvis også effekt, selv om du først henvender dig når øjnene kløer og næsen løber!

Det er meget forskelligt hvor mange behandlinger du har brug for, da det afhænger af hvor kraftigt en allergi du har, samt hvor effektivt din krop tager imod behandlingerne.
De klienter jeg har haft i klinikken oplever alt fra 100% symptomfrihed, over periodevis let generen, til at kunne nøjes med at tage antihistamin lejlighedsvis.

Hvis du ønsker at vide mere om akupunkturbehandlinger mod din allergi er du velkommen til at ringe eller skrive til mig.

✭✭✭✭✭

Ift. allergien var det der generede mig allermest mine røde, rindende, kløende og lysfølsome øjne. Det hjalp din behandling helt klart på. Jeg var slet ikke plaget som de tidligere år og brugte ingen medicin!

– Inger

✭✭✭✭✭

Det er gået over al forventning siden min sidste behandling hos dig! Min næse har ikke været stoppet siden, jeg nyser næsten ikke længere og pollen generer mig nærmest ikke. Jeg ville ønske jeg havde vidst til denne behandling for flere år siden. Før måtte jeg ofte holde mig inden døre med lukkede vinduer på sommerdage – det ser ud til at være slut nu!

– Louisa

✭✭✭✭✭

Har kun roser til skønne Joan! Hun har hjulpet min datter med høfeber. Joan er super dygtig til at gøre sine patienter trygge ved situationen, selv en lille pige på 6 år. Kan kun give mine bedste anbefalinger.

– Maiken

Allergibehandling hos Dahl Akupunktur Hobro
Allergibehandling hos Dahl Akupunktur Hobro
Allergibehandling hos Dahl Akupunktur Hobro