Dahl Akupunktur er en klinik med speciale i akupunktur set ud fra et kinesisk medicinsk perspektiv. Kinesisk medicin er et meget omfattende medicinsk system, som dækker over flere forskellige former for behandlinger. Af disse behandlingsformer er akupunktur den mest velkendte her i Danmark. Cupping er ligeledes en af behandlingsformerne.

Jeg er samtidig autoriseret sygeplejerske og har derfor indgående kendskab til, hvordan vi anskuer kroppen set med vestlige øjne. Min store interesse ligger i samarbejdet mellem den kinesiske og vestlige verden. Jeg mener, at vi kan komme længere i behandlingen af det enkelte menneske, hvis vi favner bredere.

Klinikken åbnede i 2017 og er her 3 år efter en respekteret akupunkturklinik. Anbefalinger og resultater sikrer dig at jeg hver eneste dag gør mit allerbedste for at hjælpe dig.

Hos Dahl Akupunktur er nøgleordene personlighed, nærvær, tryghed og høj faglighed. Som behandler er det vigtigt for mig, at tage mig god tid til hver enkelt klient. Ikke to behandlingsforløb er ens, da vi hver især er vidt forskellige. Jeg er meget grundig, og det er vigtigt for mig at du føler dig set, forstået og oplyst i dit forløb hos Dahl Akupunktur.

Klinikken ligger i en tilbygning til vores private hjem. Her er en stille, rolig og hyggelig atmosfære. Du vil opleve, at du altid er i centrum når du kommer i klinikken til et behandlingsforløb.

Dahl Akupunktur har tavshedspligt og opbevarer alt data fortroligt.

Klinikken overholder retningslinjerne vedr. persondataloven.

dahl akupunktur hobro billeder fra klinikken
dahl akupunktur hobro billeder fra klinikken
dahl akupunktur hobro billeder fra klinikken