Rygestop med akupunktur

Hvis DU føler dig klar til at droppe tobakken, så læs her mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig til et succesfuldt rygestop.

Nikotin er et af de mest vanedannende stoffer der findes. Akupunktur virker mod din trang til netop nikotinen. Fordelen ved at bruge akupunktur mod rygetrang er, at den ikke erstatter din afhængighed med en anden, som det er tilfældet med de forskellige nikotinpræparater såsom tyggegummi, plastre og e-cigaretter.

Når du stopper med at indtage nikotin opstår der en ubalance i din krops nervesystem. Akupunkturen hjælper dig ved at skabe balance i systemet, så du undgår, at dit humør påvirkes negativt.

Inden du går i gang med et rygeafvænningsforløb, er det vigtigt, at du har en indre motivation for at kvitte tobakken. Jeg kan hjælpe dig med abstinenserne, men vanen kan nålene ikke hjælpe på.

Hos Dahl Akupunktur består et rygestop af et forløb på 6 uger til en fast pris på 1200 kr.
De første to uger får du en behandling om ugen bestående af øre- og kropsakupunktur. Dette for at afgifte din krop og berolige dit nervesystem.
Efterfølgende støtter jeg dig i en mdr, hvor du har mulighed for at komme forbi klinikken og få øreakupunktur, hvis trangen til tobak skulle overvinde dig. ‘De blivende nåle’ som du får i øret giver konstant signaler til din krop og kan sidde i øret i op til 14 dage.

Inden hver behandling må du ikke have røget eller drukket kaffe i 6 timer.

Gode råd til dig ifm dit rygestop:

Inden opstart kan du med fordel formulere en positiv, personlig sætning, som kan fastholde dig i dit forløb. Gentag den for dig selv morgen og aften og hvis trangen melder sig.

Husk at trangen til nikotin typisk er kortvarig, erstat det gerne med noget andet, så du afleder opmærksomheden.

Det kan være en fordel at involvere dine nærmeste i et rygestop. Hvis flere i din omgangskreds er røgfrie fristes du ikke så nemt.

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller bare ønsker at komme igang!