Behandling af sportsskader

Akupunktur har vist sig som en effektiv behandlingsform ved alle former for sportsskader. Om du er amatør eller professionel sportsudøver er underordnet, ligesom det kan afhjælpe både de akutte traumer samt længerevarende overbelastningsskader. Akupunktur kan hjælpe dig hurtigere tilbage til din træning igen! Gerne sideløbende med et genoptræningsforløb hos en fysioterapeut, hvis der er tale om en alvorlig skade.

Hvorfor er akupunktur så effektiv?
Fordi individuelt tilpasset akupunktur øger blodgennemstrømningen i de berørte sener, muskler og led. Det vil afspænde musklerne i området og stimulere til kroppens egne smertedæmpende processer. Dette forcere helingsprocessen, du vil opleve færre smerter og vil derfor bedre kunne gennemføre din genoptræningsplan.

Hvilke sportsskader kan det dreje sig om?
Jeg har behandlet mange former for skader indenfor sportsgrene som fodbold, håndbold, gymnastik, tennis, løb, ridning og svømning. Skaderne har været meget varierende som overvridning af diverse led-muskler-sener, muskelsprængninger, trælår, lyskeskader, knæsmerter, hælsmerter, skinnebensbetændelse, trykkede ribben, tennisalbue, skuldersmerter og rygsmerter. Ligeledes har jeg også behandlet flere brud, hvor akupunktur har fremmet helingen meget positivt.

For at opnå den bedst mulige effekt er det vigtigt at behandlingen påbegyndes hurtigst muligt efter den akutte sportsskade er opstået, eller når overbelastningen erkendes. Alt efter problemstillingen anbefaler jeg mellem 1-3 akupunkturbehandlinger ugentligt.

Dahl Akupunktur har nu på 4. år en samarbejdsaftale med 1. Divisionsklubben HOBRO IK vedr. smertebehandling og rehabilitering for superligaspillerne.

✭✭✭✭✭

Jeg har flere gange benyttet Dahl Akupunktur med henblik på at komme hurtigere tilbage på fodboldbanen ved forskellige skader. Behandlingerne har helt sikkert været med til at afkorte mine skadesforløb, grundet tydelig mærkbar heling. Behandlingerne har ligeledes været smertelindrende og har derfor medvirket til, at jeg har kunnet træne hårdt i genoptræningsforløbet.

– Jonas Brix-Damborg

✭✭✭✭✭

Jeg har i snart et år været ukampdygtig, men behandlingerne hos Dahl Akupunktur fik mig tilbage på træningsbanen. Selvom en operation senere hen har sendt mig tilbage, har jeg set hvad effektiv behandling kan gøre ved smerter og ubehag. Derfor kan jeg nu fokusere fuldt ud på min genoptræning og ikke på smerterne!

– Mads Hvilsom

✭✭✭✭✭

Jeg har kun gode ting at sige om Dahl Akupunktur. Jeg har døjet meget med hofte og rygproblemer. Det har Joans behandlinger helt klart hjulpet på! 5 stjerner herfra…

– Nicholas Gotfredsen

sportsskader dahl akupunktur hobro 1
sportsskader dahl akupunktur hobro 2
sportsskader dahl akupunktur hobro 3